Me and my princess

Godnatt allehopa! Det blev lite dålig uppdatering och tråkig läsning idag, men jag har ju inte riktigt haft tiden.
Imorgon är iallafall det onsdag och utav någon anledning så är jag bara väldigt trött på onsdagar. Kan det bero på att vi börjar dagen med spanska? Hmm..

Pussar / frida

Haha, fyfan vad ful, men som ni ser så är jag i stort behov utav en ny mascara, så det ska bli kul att se hur bra den är imorgon. Kanske man för en gångs skull kan se ut som dom på reklamen? Njaa.. inte så troligt, va?

Hej, min älskling!

Och en pyss ville hon inte ha. Stackars mig. ..Och henne! mohaha!

Jag vet som vinner..

..Och jag hejar på Anya. Så vacker och precis lagom.. ja, bara helt lagom.


Frida is in love

Kom nyligen hem från staden igen. Jag och syster åkte in för att köpa min jacka och spana lite.
Men klackskor och stan är ingen bra kombination, vi båda fick ont i fötterna och tog alla möjligheter vi fick att sätta oss ner och vila, och det var ett bra tillfälle att göra i tex en skobutik, för då får man både ta av sig skorna och sitta ner och ta på sig andra mer bekväma skor, och såklart så blev jag störtkär. Ett par stövlar från skopunkten för bara 399 kronor som inte var speciellt speciella, men det var nog det som gjorde dom så snygga.
Gaaah! Måste checka min lilla budget och sedan ska dom inhandlas!

Idag köpte jag jackan dåra, ett par strumpbyxor, en mascara och en tröja i storlek XL. Här snackar vi oversize! Det blev en liten klänning som ser lagom avslappnad ut och den kanske sitter på mig imorgon, vem vet?

Jag och syster är nu ensamma hemma och tänkte laga hallonplättar. Mums fillibabba I say!
Hörs sen / frida


Det är tisdag

Yes! Slutar redan vid 14.00 idag, det är najs! Och idag är det ingen träning heller, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter, men om innget annat så blir det väl lite SO- och engelskaläxa.
Såhär ser jag ut;

Suppersuddig bild, men jag hade inte tid att vara nogrann, men det är en lång kofta från Gina, nya skorna från scorett och strumpbyxor från H&M. Mys!


Höstfin

Dagens sista inlägg och också dagens största lycka. Har ni sett vad fin den är? Den var mamma nere på lagret och hämtade så jag är först! Ska dock prova en storlek mindre imorgon, så får vi se vilken det blir, men jackan ska jag ha, punkt slut!


Man är talang i köket

Kolla vad jag och syster lyckades knopa ihop. Vi hade i läxa från hemkunskapen att göra fisk, och vi valde rågmjöls-doppad strömming med kessela, kaviar, dill och lök i mitten. Mumsie!

This goes;

Tadaaaaa! (jag lovar, det var gott, även om det kanske inte ser ut att vara dagens höjdpunkt ^.-)

En sen dagens

Idag bidde det lite basic. En gammal volang-liknande blus från H&M med ett baslinne under, och till det jeans från Cheap Monday och mysstövlarna(tofflorna?)!

Inhandlat


Mysiga uggswannabe's från Nilson



Sötig kjol från H&M

Skor från Scorett

Och en tjusig BH från H&M, där jag också köpte ett par tjocka strumpbyxor. Fint och bra till årstiden!
Tuudelu / Frida

Hey, beautiful

Varför går top model samtidigt som one tree hill? Och varför blir det alltid så att jag kollar på top model? Och varför missar jag då alltid att spela in one tree hill? Jag måste skaffa boxarna! (..eller kanske ett liv?)

White chicks och plugg

Idag slutade jag klockan 12.00, riiiktigt skönt! Så nu sitter jag, Fia och Elin och kollar på White chicks. Aaalltid lika underbar!
Jag vet, urtrista inlägg, men skoldagar är ganska urtrista. Och ikväll så är det utvecklingssamtal för min del. Håll tummarna, chicos y chicas!
Fast innan dess så ska vi en sväng till bibblan och fixa med lite läxor och läsa göra-barn-böcker som jag försökte locka Daniel med, men han ville ändå inte följa med. Haha, han får skylla sig själv, jag tycker att det är mysigt på bibblan. :)
Hööörs, people! / frida

Läxa

Fyfan vad damp jag får! Det går inte att ladda upp bilder, så ni får se vad jag köpte imorn, :) Nu måste jag läsa boken i svenskan (efter lite socker-påfyllning(a)). Suuuuuuuuuuuuuck!

Frida is home!

Sådärja! Nu är jag hemma från matchen och staden. Vi förlorade. Mot stocksund. Jag sög. Fyfaaan vad arg jag blir! JAg har har lagt ner mer än halva mitt liv på fotboll och spelar som om jag började igår. Man blir så trött och frustrerad att man vill lägga ner skiten.
Men som Micke säger så är det bara att kämpa vidare, även fast det inte låter så lockade hela tiden.
Men hursomhelst.
Stan med mor och syster var trevligt. Jag hittade en del fina saker men tyvärr ingen jacka. Jackan (ni vet den från H&M?) som jag ville ha fanns inte, men eftersom mamma har börjat jobba på H&M's IT-avdelning så måste hon jobba tre dagar i butik, och hennes tre dagar börjar imorgon, och då ska hon kolla åt mig. :)
Men nu ska jag kissa så visar jag er sakerna i ett senare inlägg. haha! / frida (
jag lyckades övertala mamma om att få ta med mig kameran, men "gud nååååde mig om den går sönder.")

Chill and cheesecake

Är det någon mer än mig som ser att inlägget under detta är helt ihoptryckt och täcker lite utav rubriken under? Hmm.. irreterande!
Jag kom nyligen hem från ca ingeting, bara lite snack med trevligt folk typ. :)
Men nu ska jag gå ner och äta ostkaka och kolla på barcelona. Var avundsjuka hörrni, för det hade jag varit om någon annan hade skrivit. Mums!


Att kunna se färgen i något svartvitt


Jag vill också vara rödhårig och ha fräknar!

Allvarligt? Kolla hur vacker människan är! Hon ser ut att vara tagen ur en mysig vinterfilm! Typ en modern Madicken eller något? Haha, :)
 
- Och så har hon ju en lika mysig och fin blogg också!

En ny mobil, tack!

Ja, det börjar bli läge för det och jag är verkligen sämst på det här med abonnemang och grejer, jag skulle ju liksom vilja ha kvar det abonnemanget och numret jag har, och jag har ingen aning om ifall det går på dom här mobilerna som jag har kollat ut, men om det går så funderar jag då på någon utav dessa;

Long time no see

CHILLA BARNEN! Jag ska skriva igen. Det är ballt. :)
Jag kom nyligen hem från en match med 93orna som vanns med 1-0. Jag spelade mittback och fick en lårkaka, och det är iiinte bra, eftersom jag ska spela match med 94orna imorn. Hääärliga mittmitt blir det då! Yiipi!

Jag har precis duschat och ska ta det lugnt ett tag genom att läsa min bok till exempel. Suuck! Den ska vara utläst på måndag och jag har typ 200 sidor kvar och läslogg på det PLUS att den är dålig. Man borde få ett mvg genom att läsa ut boken, för bara det är en grymt bra prestation.
Aja, borde nog sätta igång, men först; LITE SUGAR FROM THA SKAFFERI. mumsi!

Och en sak till - det är en pappa-vecka som är lika med ingen kamera-vecka. Den bra kameran äger mamma och min andra mobil där allt är helt paj, förutom kameran dåra, är hemma hos mammi, så inte ens dom där härligt-suddiga-och-sämsta-kvalité-bilderna kan ni få. SYND!
Men be happy, och läs mina otroligt intressanta texter istället. ..Öhm.. eller något. Liknande. Kanske. Inte.
ADJÖ! / frida

måååndag

Suuck. Ännu en hel skolvecka att se fram emot. Eller, inte riktigt eftersom vi är lediga imorgon. Det är naaajs! Känner att jag behöver det efter typ fem timmars sömn inatt.
Så här ser jag ut;

HAVE A NICE DAY / frida

myskväll

RAAAAAAAAAAAAAP! Jag har ätit för mycket och är proppmätt! Sitter och kollar på singing bee för att försöka tänka på något annat än min överfulla mage. Det är faktiskt ganska roligt. Jag sitter och nynnar med och blir arg när alla är så dåliga.
Ja, det är ungefär allt som händer. Har trååååååååååkigt. JUSTE! sen är det andra avenyn!;

Kolla nu, tänk er lilla söta Kim från andra avenyn svettig och tött
och wipps så blir det en Kim källström!



Klara för div 2!!!!!!!!!!!!!!!!!

YES! YES! YES! ..nja.. inte riktigt. Men efter 2-2 mot huddinge så är läget som så. Inget att göra åt mer än att kämpa som fan och vinna varenda match där.


Tjngeling!

Tjatja, bloggen. Jag orkade inte skriva igår heller. Jag gjorde ingeting speciellt utan träffade bara en massa trevligt folk som vi stog och snackade med och efter ett tag så skulle Victor hem, och då följde jag med eftersom jag inte hade någon lust att gå helt ensam från träkvista till centrum, fast Victor skulle bara till närlunda och hämta sin cykel, så därifrån så gick lilla Daniel och vaktade så att ingen tog mig. (och jag vaktade såklart så att ingen tog honom, hehe)

Som vanligt så fotade jag ingeting igår, så let's face it, jag är ingen kameramänniska så dom som läser denna blogg får nöja sig med lite egobilder här och var.

Planerna för idag är frukost, ombyte, MATCH! MATCH, MATCH, MATCH! Ska bli så kuuuuuuuuuuuuuuuuul! Men nervöst. Nervöst as fuck. Om vi vinner, så kommer vi gå om huddinge, men vinner huddinge så drar dom ifrån oss och chansen att få stanna i serien finns typ inte. Men alternativ 2 finns inte heller, så det är lugnt.

Vi hörs efter matchen beroende på vilket humör jag är på. Hehe. Kyssar till alla / frida

Kom till mig, älskling


Checka finaste jackan från H&M. Ska köpa den så fort jag får tillfälle!

Bus vid kanalen






I like my skrynkeltumme! :D

Stupid girls

Pink är alltid lika cool och den här coola låten hade jag glömt bort., men det är lika skön nu som då.
(videon är jäävligt skön men den funkade inte att ta..)

YESYESYES

Jag orkade inte skriva igår när jag kom hem, men jag, Nico och Elin träffade Victor och Daniel och efter att vi hade gått runt lite och träffat lite olika människor en snabbis så gick vi hem till Berge och drog med honom ut.
Vi gick ut och frös lite och jag var lite flummig men fett kul! ..fast det var det nog bara jag som tyckte.. haha.
Nu är Sofia här och Nico ska komma efter lunchen. Myyyys!

Annars händer inget speicellt idag, förstår ni. Men imorgon är det match. Superduperviktig match som jag tänker kämpa allt jag har i! Viktigaste någonsin!
Och på tisdag så ska vi spela skol-dm, som ni därför förstår så fick vi ihop ett lag! Det äääääger! (wannabe kasper, även fast jag hatar när han säger det)
Det ska bli superskoj och vi ska vinna så lätt! Haha, nja, men superskoj ska det bli iallafall, och jag har ingen aning om hur lagen vi möter är. Bara en liten aning om att Hässelby Villastad eller vad skolan nu heter, kommer att vara bra, för där spelar Emelie! (i mitt lag)
Så passa dig noga, Emelie. Fniss! <3

HA EN TREVLIG LÖRDAG OCH ÄT MYCKET GODIS / frida

One tree hill och en blondin

Nu sitter jag och nico och kollar på one tree hill efter att ha färgat hennes mörkblonda utväxt!

SÄÄÄXIE!

Lookie lookie


Linne från lager 157
Liten kofta från Bikbok
Jeans från H&M
och skor från scorett

Äntligen fredag!

Jag har lite smått bråttom. Eller.. okej, inte så värst, men jag hinner ändå inte blogga, utan ska se till att få på mig ett lager puder och packa väskan med det jag behöver och lite sånna småsaker som oftast brukar göra att jag kommer för sent.
Enjoy den regniga dagen, allesammans. - . - / frida

Godnatt på alla glada!

Sov gott, folket. DRÖM FINA DRÖMMAR!

JAG ÄR SÅ KÄR I DIG!


kolla hans armar, förfan!

Buuusy torsdag

Jag har inte hunnit skriva något eftersom det har varit fullt upp hela tiden. Jag var lite sen imorse och kom sent till syslöjden som vi satt och gjorde ingetting på. Vi fick ett papper med 30 frågor och efter att vår syslöjdlärare hade delat ut det så drog hon för att kolla på en lägenhet. Jag vet, väärsta läge att skippa en och en halv timmas lektion, men jag gjorde alla frågor klart för att slippa göra det sen. Stolt!
Efter det var det orientering, och tro det eller ej men det gick bra, ju! Okej.. min tid kanske inte var det bästa, men jag hoppas att jag fortfarande får ett VG, för bara ett G tänker jag inte nöja mig med i något ämne, punkt slut!
Och jag känner att jag borde ta tag i det där NO-provet snart. Fyfan, bara jag tänker på det så snurrar det i huvudet. Usch! Jag kommer nog aldrig att förstå det där med atomer och trippelbindningar och kemiska betäckingar, men jag ska ta tag i skiten och åtminstone försöka, det lovar jag.
Hur som helst, efter skolan blev det träning och nu sitter jag här i soffan och kollar på idol (JOHAN PALM, VAFAN!) och snart ska jag sätta på Top model som jag spelade in. Myyyyyys!
Ciao, bellos and bellas! / frida

en bild på min älskling!

Going mad

Nu ska jag lägga mig och drömma om hur otroligt jobbigt det kommer vara att origentera i två timmar imorgon. Okej, kanske inte fysiskt jobbigt men om jag inte hittar mina kontroller så kommer jag få det jävligt psysiskt jobbigt.
Jag ser verkligen framför mig hur jag irrar omkring och tillslut blir så arg att jag kastar iväg kartan och sätter mig ner och störtbölar. Sådan är jag, när jag blir arg och frustrerad så gråter jag.
Brukar verkligen kämpa för att inte vara en sån där som man garvade åt när man var lite, en sån som börjar gråta när det inte kan ett mattetal på provet. Men jag erkänner, jag är så töntig, jag skulle mycket väl kunna gråta över ett mattetal och har säkert gjort, men inte pga att jag är ledsen för att jag inte kan, utan för att jag är så arg på mig själv för att jag inte kan bättre.
YEP! sleep tight, allehopa! / frida

Sjuuuukt bra!


Amy Macdonald - this is the life

Imagine


<3<3<3<3<3<3<3


Onsdag

Jag sitter och lyssnar på The Jonas brothers samtidgt som jag äter pannkakor som innehåller lika mycket mjöl som mjölk. (det var min syster som gjorde det stora misstaget. INTE jag.) Jag är iallafall alldeles strax klar, har ca 45 miunuter på mig att dra en puderborste över ansiktet. Det borde jag hinna tycker jag allt, men man vet aldrig med mig.- . -
Det här har jag på mig idag iallafall;

Klänningen är från topshop
vit tshirt från H&M
och jackan från OHIO

- mjölkaka. Smakar typ plast.

SLEEPIETIME

Nu är matchen slut och Zlatan gjorde tvååå assister. Grattis Zlatan och Inter! Pappa har också kommit hem från mötet med Brommapojkarna och jag får inte höra vad som sades! Men far säger iallafall att det är helt säkert att vi ska slå ihop oss, 95, 94 och 93, så det ska bli jättekul att spela nästa säsong! Läääängtar!
Fast just nu längtar jag allra mest till att få lägga mig i sängen vilket är precis vad jag tänker göra nu. Godnatt, och sov sött allesammans! / frida

ZLATAN!

NU ÄRE ZLATAN PÅ TV, JAG SKA SPAAANAAA!


I like strumpor i sommarskorna!


Lluvy!

Neje! Söta Lluvy åkte ur top model 4. Hon som är så sjuuuuuuuuuuuuuuukt vacker! Hon ser ut som en blandning mellan en fisk och en chiuwawa i människokropp. Med hennes utseende borde man inte misslyckas med en enda bild, men tyvärr så gjorde hon ju det.
Hur som helst, väldigt vacker är hon och det var synd att hon åkte ut. : <



I MISS YOU!


I'm hoooooome!

Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan. Jag slutade redan vid tio över två efter att ha sutit på ett EVA-pass och försökt mig på NOn. Kemi. Fyfan vad värdelöst! Det där provet kommer gå rakt åt helvete, det svär jag på. *suck*

Just nu sitter jag och kollar på Dr Phil som handlar om ungdommar som blivit mobbade. Jag vill nästan skratta! Åt dom som mobbar, alltså. Det finns förfan inga ord för hur misslyckad man är när man lägger ner så mycket tid på att få andra att må så dåligt.
Det var en 14-årig tjej som nyligen hade hängt sig själv och i hennes självmordsbrev nämnde hon tre tjejer som fick henne att göra det. Tänk att bli nämnd i någon annans självmordsbrev? Om dom inte har fattat vad dom håller på med, så vore det kanske ett ganska friskt uppvaknande. Hoppas jag.
Usch usch usch, säger jag bara!


Dagens ooutfit


Koftan är från Bikbok och stövlarna från Din sko.
Pusshej! / frida

För att säga godnatt

Ja, det bidde inte mycket blogg idag, men mycket sömn ska det bli. Det är så härligt att vakna och känna att man är helt utvilad. Så det satsar jag på!
Godnatt allehopa, sov så gott / frida

Ni blir inte av med mig

Vet ni vad ? Jag tror inte att min blogg ska raderas. Den får finnas kvar så slänger jag in lite inlägg när jag hinner. Det är najs. :)

Jag orkar inte skriva någon redovisning på vad jag har har gjort under dessa dagar, men dom har varit regniga och hyfsat bra som vanligt. Man ska icke klaga, iallafall.
Men just för tillfället så ligger jag i min mysiga säng, med träningskläder! Pappa ockuperade badrummet och jag frös, så jag kunde inte rå för det. Jag bara droogs till det fluffiga täcket. VISST ÄR JAG ÄCKLIG? Men det är lungt, jag ska inte tvinga er att sova med mig, så ni kan andas ut. (:

Jag ligger lite back med läxor, så jag ska hoppa in i varma duschen när pappa kommer ut, och efter det läsa igenom 35 sidor NO som vi har prov på om två veckor + kolla på lite glosor i spanskan. Det är så skönt när man har lärt sig glosorna, för det värsta som finns (kanske lite överdrivet) är när man läser en text och så finns det lite ord hör och var som man inte förstår. Ord som gör att meningen blir helt värdelös om man inte förstår. Så sådant ska jag slippa och för att göra det så tar jag ett A4 och skriver samma ord typ tjugo gånger samtidigt som jag säger det. Det fastnar faktiskt!

Hejdå, allesammans / frida

:D

VI VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN! VI VANN VI VANN VI VANN!
Grattis BP, chansen att ni lyckas hålla er kvar ha nu ökat från 1% till 5%. YIPI!
Och en sak till; Denna blogg ska raderas. Tror jag. Har inte bestämt mig. Men det är nog ingen som direkt kommer gråta sig till sömmns, så... HA DET BRA!


match match match

Jag har precis kommit hem från Ekerövallen där jag och syster träffade Sofie, Danni och Vera.
Vi kollade på fritidsgårdens personal mot lite ungdomar från överallt, och när vi gick därifrån så ledde personalen. PINSAMT!
Men nu ska snart jag spela min match, och den ska vinnas. Tro det eller ej. Om vi inte vinner är vi mer eller mindre körda, och jag kan ta att vi åker ut, men inte om vi åker ut emd typ tio poängs marginal. Då blir det riktigt jävla pinsamt, så, BP KOMMER VINNA MOT ÅKERSBERGA. punkt slut.
CIAO!

Sleep tight

Godnatt, folket! Nu lägger jag mig i lilla sängen och läser om hur svårt det är att vara muslim när man precis har valt att bära slöja. *jag antecknar* (det värsta är att jag verkligen gör det. TVINGAS TILL DET!)
Aja, godnatt (:

Who the hell is making God cry?


Ser det inte lite ljusare ut där till vänster? Hoppas att det kommer imorn!

Lite ordning i garderoben!

Nu har pappa fått upp en stång i min garderob så att jag kan hänga upp mina kläder som vanligt folk! Härligt!

Vill ni veta hur jag såg ut idag?

Om inte; BLUNDA!
HELA SKITEN FRÅN H&M :)

Fridas torsdag

Dagen har varit helt okej. Det började med syslöjd där jag syr ett.. litet pennskrin? Njaa.. något liknande iallafall. En liten sminkväska kanske? Aa, det får det bli. Fast jag kan inte påstå att det blir sådär supertjusigt, men jag kämpar på!

Efter syslöjd var det SO med ett jobbigt och otroligt tråkigt läxförhö. Muntligt person för person, så det tog alltså en timme och tio minuter att gå igenom fyra frågor. Herregud vilket tjat det blev, ska ni veta.
"Abraham var otrogen. ..vet ej varför det var viktigt att veta. Abraham hade två sönder... vet ej varför det är viktigt att veta. Abraham skulle offra sin son Isak. Vet ej varför det var viktigt att veta." osv osv.
ZzZZzzZ!

Vad hände sedan då? Jo, vi hade lunch och efter det bidde det ett litet EVA-pass där jag och Daniel satt tyst och snällt och läste. Jag har läst nästan 150 sidor i den jobbiga boken! Bara halva kvar! ...
Sen var det idrott där jag, Sofia och Felix vimsade runt i skogen men hittade faktiskt några kontroller. Belive it or not!
Och dagen avslutades med svenska som gick ganska fort faktiskt. Vi gjorde något häfte om stavregler och bla bla bla.
Och nu sitter jag här och ser slutet på Epic movie. Garvar ihjäl mig åt Harry Potter-scenen! Så jävla nördig att den blir asball!

Ses sen, allesammans, Hoppas ni har det braa / frida

Anna Bergendahl

Jag hade precis kommit hem och stekt några pannkakor när jag fick syn på Anna Bergendahl på youtube och guuuuuuuuuuud vad söt hon är!
När hon börjar gråta börjar nästan jag också gråta. Vilken talang! Snälla, låt oss nu inte tänka att "alla andra röstar ändå på henne" och så skiter man i att rösta, utan nu röstar vi på denna lilla flicka.
Så sjukt bra!


Oplanerat och regnigt

Nu är jag hemma från skolan och ligger och kollar på One tree hill och top model. Förjävligt att dom ska gå på olika kanaler!
Jag älskar Chad! Han är sååå... vacker? Kan en kille vara det?
Hur som helst så har skoldagen gått bra, lika grå som vanligt, lika trött som vanligt, som som sagt, lika bra som vanligt.
Åhh! jag har SO-läxa tills imorgon och jaghar inte ens läst igenom den. Hoppas att vi har eva-pass innan SOn så att jag kan fixa det under den timmen. Annars får jag väll sitta med den när jag kommer hem från träningen då jag egentligen har planerat att kolla på Top model, Idol, Heroes och Sverige - Ungern.
Aja, så går det.
Men nu ska jag byta om och kolla ut en buss. HA DET TREVLIGT, / frida

Hjärtegull!

dagens


Jag snodde syrrans tröja, sen så är det ett vanligt linne från H&M och jeansen från salt.
Trevlig regnig höstdag, allesammans/ frida



natti!

SOOV GOOOTT!
och det gör vi alla efter att ha sett en bild på denna supersötnos;


MORRRRRRRRR

FYFAN VAD ARG JAG ÄR! PRECIS NÄR JAG SÄTTER PÅ TVN SÅ SLUTAR TOP MODEL! CPCPCPCPCPCPCPCP!

Detta har hänt sen jag kom hem

Jag blev kritvit när jag skulle ropa in min lilla kisse.


Victor, Jacob, Malin och Frida kom och spelade kort precis så som gammalt folk gör när dom träffas
om lördagskvällarna(?). trevlans!

Jag blev rastlös och lekte ball i min gammelfarbrors gamla brillor.
(fortfarande kritvit, men det är för att jag leker superkamera med min mobil som det inte går att stänga av blixten på)

Och sedan blev jag ännu mer rastlös och fotade mina trasiga leggings som alla lärare har kommenterat idag.

SLUT! Ruligt va? Men nu börjar top model närma sig så jag sitter och läängtar!
Vi hörs, allesammans! / frida




Stövelårstiden

Det finns inte mycket bra med hösten, men stövlar är en utav dom få sakerna som är bra. Det är så snyggt med en kort tunika/kjol, tjock leggings och stövlar!
Det är snart dags att dra med mamma och införskaffa nya. Myysigt!

Dessa två är från sopunkten och kostar bara 399 kronor styck. (och köper man två par på skopunkten så får man ju ett på köpet. Amazzzzzing!)

Dom här tre kommer från scorett och är något dyrare, men ååh snygga;

999, 1199 och 1199 kostar dom.

Längtar efter mina scones

Jag har varit hemma i någon timma nu och sitter här med tom mage och scones i ugnen. MUUMS!
Skoldagen har varit hyfsat bra. Nemas problemas med allting och eftersom dagen är så pass kort så gick det fort och jag är nu ganska uttråkad. Funderar på att sätta mig med SO:n, men bara tanken får min hjärna att ruttna ihop.

..Så.. Vad kan man då hitta på ensam i höstmörket? Pecis när jag skrev det där så tittade jag upp ochs åg hur förjävligt köket såg ut efter mitt lilla sconesbakande, så jag får nog städa upp. MEN FÖRST SKA JAG KÄKA, FÖR DTE SER KLART UT NU! yiiha!
kyss / frida

godmorgon, tisdag

Jag ganska gott om tid på mig idag. Gick upp för någon timma sedan efter att ha sovit i 9 timmar för första gången på jättelänge! Superskönt.
Egentligen så hade jag inte tänkt se ut så här, men efter att ha letat som en galning efter min jacka så kom jag på att den ligger i skåpet i skolan. Så jag fick byta till den stora koftan jag köpte på Gina i helgen.

med ett ganska osexigt hål i leggingsarna som ej synd på bilden. (jag har aldrig skrivit leggings i plural förut. Det lät skumt). HEJDÅ! / frida

sov sött, folket!

Känner verkligen hur intressesmurfarna har jublat när dom har läst min blogg idag, och jag ska ge dom ännu lite mer att jubla för;
Jag sitter och kollar på Fotbollsmåndag med min far och kissekatt. Efter det ska jag lägga mig och läsa, och wipps så var denna dag slut. Men vi ser fram emot en Tisdag imorgon! (låt oss slippa det förjävliga gråa vädret! SNÄLLA?)
Och imorgon så är det skol-dm i fotboll för alla pojkar, så alla lesbiska på tappströmsskolan kan ropa högt, för imorgon är det kanske 75% tjejer i åttan.
GODNATT / frida

Home, sweet home

Nu är jag hemma efter en riktigt rolig träning!
Jag har precis käkat upp min nygjorda pastasallad och sitter och kollar på damfotboll, malmö - örebro.
Ja.. det finns inte mycket mer att säga.. Dagen har varit som en helt vanlig måndag. Grå, lång och allmänt tråkig.
Jag borde se till att skriva något till min läslogg, men jag kommer inte på något att skriva om. Så jävla fantasilös man är!
Men jag kommer nog på något. Annars så får jag helt enkelt vänta tills jag kommer på något riktigt riktigt bra, för som min lärare säger, så är det inte längden eller antalet texter man har skrivit, utan innehållet. Stooor födel till mig, dåra!
Får klura på det, ciao så länge / frida


- vårbild. Om det ändå vore så väl?

Stressigt idag

Jag kom precis hem och ska alldeles strax gå mot bussen till träningen. Kul att träna igen!
Just nu sitter jag och kollar på Epic movie. Sjukt tråkig, haha. Later / frida


Nej, norge, ni är inte alls korkade..


Victors älskling!

YES!!!!!!!!! ...vi förlorade

3-2 och jag har aldrig varit sämre. Fyfan vad dålig jag var. USCH! så därför orkar jag inte blogga nu, ska typ sova och drömma mardrömmar om matchen. SNYFT!

färdigstädat

Nu är punkt ett avklarad och efter att jag har fräschat till mig lite så drar jag mot punkt två. Haha.
Men kolla så rent och tjusigt mitt rum blev:

Hur länge ska vi tippa på att det håller sig sådär? Tre-fyra dagar kanske?
Men nu ska jag till badrummet och borsta tänderna och lägga på lite mascara.
Synes sedan, folket! / frida

Det är söndag

Idag står tre punkter på listan;
1.Städning
2.Kolla när lill-grannen spelar match (och lill-grannens storasyster stor-grannen ska vara domare)
3.Spela match. Supernervös och supertaggad! Det ska bli jättekul!
Men jag ska nog börja med punkt ett nu. Det lär ju ta ett tag. Suck..

Kanske inte världens stökigaste, men långt ifrån prydligaste, eller hur?
/ frida

Open your eyes


Hos maläään

Nu är jag hemma hos malin, vi har gjort precis ingeting. Bara tagit det lugnt och snackat skiit. Men ibland ska man göra det också. :)

Jag är lite arg efter att det bara blev 0-0 mot Albanien. Nu kommer Sverige inte gå vidare, jag svär. ZZzzzZZz!
Nu ska jag sluta skriva och säga godnatt till folket som läser min blogg. Det börjar faktiskt bli några stycken! (typ tre..)
Haha, sov gott på er. / frida

Malin - vackrast i världen.

Jag älskar när killar kramas!

Är det inte gulligt? Nu snackar vi fotboll dåra. Killar är väl söta när dom kramas annars också, men just när dom är så glada och bara kastar sig på varann, det smittar och man blir glad av att bara kolla på dom!
 (förutom om det är Tyskland som gör mål)

Snart är det Sverige - Albanien. Det ska jag se med min fader och en skål med det äckliga godiset.

A smile on your face is like sun in the rain




Nu är det damfotboll som gäller! puss på kinden / frida

Skrivkramp!

Jag har hatat den här läsloggsuppgiften enda sedan vi fick den. Jag trodde att det skulle bli väldigt enkelt, eftersom jag brukar vara ganska bra på att skriva och uttrycka mig, men när jag har läst igenom mina loggar så har jag blivit så irreterad! Har jag lagt ner tid på att skriva ner den här värdelösa texten? Varför såg jag inte till skriva en bra text när jag väl hade satt mig ner för att ägna tid åt det?
Så det var bara att skriva en till, men lika värdelöst och töntigt blev det, så idag rev jag ut alla sidor och satte mig ner och skrev ännu en ny, och jag har nu suttit och skrivt i cirka 40 minuter och fan för mig själv om jag läser igenom den här imorgon och tycker att den är lika värdelös som dom andra.
Vi får hoppas att det blev bra!
/ frida

Min pappa har världens sämsta godissmak

Pappa skulle köpa lite godis till VM-kvalet ikväll (utan chippen : < !!!!!!!!), och så kom han med en superstor påse och jag blev överlycklig! Men så öppnar man påsen och det är bara massa skit i den. Det var bara en sorts choklad. En enda godis som jag tycker om!

Jag ser fem små (ganska stora*) choklad bitar och ca tusen gélegrodor och stenhårda fiskar.
ARG!
Men fotboll är bra med och utan godis, så det gör inte så mycket, faktiskt. HEJA SVERIGE!

Raindrops keep fallin' on my head

Pannkakor är på g och regnet fortsätter med att inte låta mig vara ifred. Men varför klaga? Jag har det riktigt mysigt!

White chicks!

Nu spelar jag spel med victor, är inne på youtube, bloggar och pluggar samtidigt. Men jag är ju tjej, eller hur?
Och när jag ändå är inne på youtube så kan jag lika gärna lägga upp den här. HAHA jag garvar ihjäl mig varje gång.

Ni måste se 6.32.
Humoooor!

IDOL

Jag gillar nya idoljuryn! Dom känns på något sätt mycket enklare och inte lika superseriösa som förra juryn, utan verkar kunna skämta med varann. DET NI!
Men detta är nog anledningen till att jag kommer fortsätta titta;

Så sjukt underbar!

Inhandlat




Jeans, polotröja och mysse från H&M, Puder, concealer och liten borste från makeup-store, stor puderborste från H&M och stor mysigt kofta från Gina.
-
och där rök min månadspeng!

Godnatt, bloggen

Jag är trött. Orkar inte. Spyr på läxor. Saknar fotboll. Spyr ännu mer på läxor. Hatar ensamhet. Gillar godis. Har inget. Känner mig tjock. Är glad för att jag inte har något. Vill flytta hemmifrån. Ska sova. Snart.

Men först! ska jag berätta om min dag. Skoldagen var.. tråkig. Som vanligt. Känner knappt igen mig själv, haha. Känns som om jag går runt och lyssnar på när någon annan pratar med min röst. SCARY!
Förlåt alla om jag har varit mongo på sista tiden. Det ska bli skärpning!
Och jag måste hela tiden påminna mig själv om att jag har lovat att jag ska göra 8an och 9an till plugg-år, för jag känner att jag redan har tröttnat. Finns absolut ingen ork för att sätta sig ner och läsa igenom en tråkig bok om religion som jag inte bryr mig ett piss om, eller sitta och plugga in en massa ny spanska-gramatik i huvudet som ändå inte fastnar.
Värdelöst!
 
Efter skolan så var jag och syster på sminkkurs samt hjälpte pappa att hitta lite tröjor. Riktigt tjusigt far! Jag hittade också lite olika saker, bland annat två koftor, ett puder, concealer och ett par jeans.
Ni får se imorgon, för då kommer jag nog ändå inte att ha något att göra. Kommer nog inte orka för den delen heller. Har verkligen noll energi åt allting just nu. Vettefan varför. Får klura ut det så att jag kan få det att försvinna!
Vi hörs, sötnosar! / frida

Godermorgon

Ska snart pallra mig iväg. Tänkte bara berätta att lilla jag ska på sminkkurs efter skolan, roligt va? Så jag och Elinios åker till Vällingby och passar på att shoppa lite också. Sen så har vi lovat pappa att hitta ett par jeans. BEHÖVLIGT!
See uuuu / frida

...

Jag sitter och kollar på Heroes och har det mysigt. Den dåliga uppdateringer beror på noll ork.
Det kan ha att göra med att jag börjar bli sjuk, men jag är så jävla trött hela tiden. Detta är typ tredje dagen i rad som jag somnar när jag kommer hem från skolan, och det har jag aldrig i hela mitt liv gjort förut.
Och imorgon ska jag åka till mamma, men det tänker jag inte göra. Jag orkar inte det.
Jag har flyttat fram och tillbaka i mer än två år, nästan tre faktiskt, och det räcker. Så nu tänker jag stanna här hos pappa, och anledningen till att det blev just hos pappa är att Stina är här.
Jag tänkte faktiskt på det förut.
Jag tillbringade hälften så mycket tid med min älskade kanin som jag kunde ha gjort. Under ett år så var jag bara hos honom i 6 månader. Alltså gick det bort 6 månader från min tid tillsammans med min bebis. Det är hur mycket tid som helst, och jag ångrar så mycket att jag bara slösade bort den.

Mamma säger att jag måste hem till henne imorgon, men det gör mig bara arg. Jag måste ingeting. Hon får skylla sig själv. Dom får skylla sig själva. Jag är trött på att flytta för deras skull. Hon kanske kunde prova på att flytta fram och tillbaka i tre år, så ser vi hur kul hon tycker att det är efter det.
HA DET BRA ALLESAMMANS! / FRIDA

KAPPAN, DU ÄR BARA AVUNDSJUK


Sötast på jorden, så fan helller en harmynt apa, cp-kasper!


Sol = klänning

Solen lyyyyser! Därför ser jag ut såhär idag;
(lägg märke till min sexiga plåsterlapp på benet)

kofta från Zara och klänning från lager157

You're on my heart just like a tattoo

SÄG HEJ TILL MIN FAVORITLÅT
!
Godnatt!

As a rock in the storm


Hemkunskap


Camilla knådar!

Frida kollar läget

Frida och Camilla mumsar!

haha, ballast

Det blev en tv-kväll

Haha, det blev inte så mycket av att läsa den där boken.
Vill ni veta en hemlis? - Jag somnade.
Sen så var jag utvilad och pigg för att gå hela vägen ner för trappan och mödosamt orka sätta mig i fotöljen (det är alltså meningen att ni ska tycka synd om mig, om ingen fattade det) och kollade på damallsvenskan.
Sedan så var det Idol och efter det Heroes. Jag har ingen sådär superkoll på den serien, men ska försöka kolla så mycket som jag hinner.
Sen så har jag fått en ny mobil också, som, tro det eller ej, går att ringa på!
Den är så snygg! Jag funderar på att samla till möte imorgon i skolan bara för att få visa upp den. ..Eller så bara struntar jag i det.
Men nu ska jag snart lägga mig och lyssna på musik. Och ta reda på när jag börjar imorgon - alltid bra att veta.


I brist på annat att göra

så lägger jag mig och läser i boken från svenskan. Jag tycker att den verkar rätt okej. Lite halvrolig sådär. :)
So long! / frida


- Minnen

<3

Jag håller med. Den sötaste killen i världen är medlem i the jonas brothers, men han heter så fan heller Joe.
Han heter Nick.
GAAAAH! Allvarligt, hur charmigt söt får man vara? Kolla håret, liksom. Jag dör!


halstablett någon?

Jag är hemma och under hela dagen har jag haft ont i halsen (sorry hörrni, jag sjunger ändå) (victor, nu är punkten efter parantesen). <-----
Så jag funderar på att skippa träningen. Åker nog dit tror jag, men står kanske och kickar med någon boll vid sidan av.
Men som alltid när man kommer dit och har ont någonstans och säger att man inte är med så blir svaret;
- Men vad med så gott du kan.
- Nej, alltså, jag skulle vila för att..
- Ah, då kör vi igång då!
Haha, aja, jag ska inte gå i fällan denna gången, minsann. Eftersom min pappa är sjuk så är det ju ganska stor chans att jag håller på att drabbas utav hans förskylning (jag skyller på Kasper också) så det är bäst att ta det lugnt innan den bryter ut så hela jag bli snorig och halsontig och äcklig.
Det är ju match i helgen! Superviktigt!
/ frida

Onsdagsoutfit

Bussen gå om tjugo minuter, så det är väl dags att packa ihop sina grejer och gå om tio minuter, men duktig som man är så hinner man slänga in en dagens outfit;

Väldigt basic från H&M, och till det min jacka från OHIO.
Ciao! / frida 

pluggpluggplugg

Hemma hemma hemma. Ska strax börja att läsa boken "ser mitt huvud tjockt ut i den här" samt skriva läslogg till.
Ska satsa på ett MVG i detta.
För ett MVG så krävdes det mycket egna tankar och idéer och att man, som Lena sa, "tog ut svängarna riktigt ordentligt".
Det kan väl inte vara så svårt? Det är ju bara att skriva ner vad man tänker när man läser, för förhoppningsvis så tänker väl alla något medans dom läser?
Ja, det är iallafall vad jag ska syssla med. Klockan är halv tio, så om jag ska komma någon vart så är det väl dags att börja snart.
(obs; SNART!)
/ frida

Turen tar dig aldrig ändå fram

Jag är hemma och framför mig har jag en stor tallrik med fil och flingor samt matteboken. (och bakom mig sitter min katt och ser ut som om hela världen har rasat sönder. Undra vad hon funderar på..) *Suck*
Vi har ca 12 dagar på oss att göra två matteläxor, men det känns ju ändå skönt att ha det gjort rätt tidigt, eller hur?
Så jag tänkte sätta mig med det en stund, så hör ni av mig senare. TJINGELING! / frida


Såhär ser mitt skrivbord ut. Tjusigt, huh?

När missen hade tröttnar på att stirra rakt ut i luften kröp hon in i min garderob. ÄLSKLING!


All black

Inget speciellt.
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ha på mig när det börjar bli såhär kallt. Jag måste verkligen inhandla lite mysiga koftor. Det får bli i helgen.


Stor tjocktröja - GT
Leggings - H&M?
Och dom gamla skorna från Din sko

GODNATT BLOGGEN!

Sov så sött allehopa! imorgon är det en skön dag. Sovmorgon och slut vid tio över två. Superduper!
Och sen så har jag match med BP-2 imorgon också!
Hah, det har jag inte haft förut, så det ska bli riktigt skojsigt!
Vi hörs då, för nu ska jag krypa ner hos min lilla misse som ligger och väntar på mig.
ja.. är man ensam så är man. haha / frida

- låt mig drömma om sommaren ?

Walk into the light



IN I DUSCHEN

ja, hemma från träningen och ska hoppa in i duschen och tvätta håret så man blir snygg till imorgon.
..snyggare än med smutsigt hår iallafall.
kyssen! / frida

Skolan avklarad!

Yesyes, och inga läxor idag heller. Här snackar vi sköönt!
Skoldagen började med att vi åkte in till Solna tingsrätt (har ingen koll, men låter inte det namnet lite ..logiskt?)
Där var det någon Nor mohammed och en annan.. heh, med konstigt  namn, som blev åtalade för narkotikabrott. Ganska roligt att lyssna på, men fy så irreterande när den där tolken babblade i munnen på alla för att få dessa två narkotikagubbar att förstå.
Vi hann tyvärr inte se slutet utav rättegången utan fick gå i deras 'paus'.
Hoppas inte att den där Nor mohammed fick fängelse, för han var riktigt skön. Han satt inlindad i en palestinasjal och fick sms och rapade, samtidigt som han flinade lite då och då. + Att han såg ut att vara tagen ur en film.
Tihi!

Men nu är jag hemma och har käkat lite hallon och mjölk. ska nog se till att få i mig en macka också innan träningen.
Vi hörs då! Adjökens / frida

Måndagsmorgon

Nu har jag ungefär 10 minuter över, så jag bestämde mig för att tillbringa dom vid lilla datorn.
Och åt att fundera ut vilka skor jag ska ha.
Jag har Svergies vanligaste outfit på mig, så vad väljer man för par skor till det? Ett par jeans, vanligt linne från H&M och en adidaströja.
- tygskor? Trååååååååååååååkigt!
Men det blir nog tyskor iallafall, för då kan jag ha strumpor i, så jag inte fryser om fossingarna.
(jag läste förfan igår i tidningen att det skulle bli en varm höst. När hade den tänkt att börja?)

Idag så ska klass 8b på en liten utflykt. Vi ska in till Solna och gå på rättegång. Yiipii! ..eller något.
Aja, lite spännande ska det nog bli, så jag ska nog dra på mig ett par sturmpor och sedan packa skolväskan.
En trevlig dag åt folket!/ frida

RSS 2.0