The breakup

En glad och tråkig nyhet. Vilken ska jag börja med?
Den glada? Okej, säger du det, så.
Den glada är att jag haft en supermysig dag som började med att jag och Nico drog till staden och kollade på Mamma Mia. Guuuuuuud vilken underbar film! Allting var så himla fint! Solen lös hela tiden, träden var jättegröna, alla log och vattnet var klarblått och man blev bara allmänt glad utav den.
Sen så kollade vi runt på lite second hand men drog oss hemmåt utan att ha hittat något. Jag hoppade av vid Åkeshov och gick till träningen, fast utan att träna, utan jag joinade bara picknicken och brännbollen efteråt. Vi torskade mot föräldrarna. Fyfan vad pinsamt!
Men hur som helst, den tråkiga nyheten är att jag inte pallar blogga längre. Jag börjar säkert igen när skolan startar, så att jag har någonstans att skriva ner mina känslor om hur fucked up alla lärare är och hur tråkigt det är med läxor, så det kan ni ju se fram emot!
Kyssar / frida

mot stan

Nu ska jag in med Nicopicko, som jag inte har sett på jättelänge, till stan där vi ska kolla på bio och sen gå second hand. Mysigt!
Kommer säkert att bli superkul, så vi höres när jag pallar, jao. / frida

uetyrkul-

Nu är jag hemma efter ett pooldopp, lite godiskäkande och massa tjejsnack.
Oh yes, vilka hemlisar, ni skulle bara veta. MEN DET FÅR NI INTE!

Jag ska strax käka, och efter det så ska vi ner mot södran och förhoppningsvis får vi med oss Kappan och Nicopicko. har inte sett någon utav dom på jättelänge och saknar dom båda två!
 Ooooch.. en sak till. jag har ingen överföringssladd, så inga bilder.

Home, sweet home

Igår var det sista jag ville att åka hem, men nu när jag är hemma så känns det rätt skönt, faktiskt, även fast jag hade det superkul i Danmark.
Alla i Skå är så sjukt gulliga och allting funkade jättebra.
Vi bodde på ett litet område med många olika pooler, volleybollplan, söta killar och nära till både stranden och affärerna.
Och stranden var för övrigt helt sjukt fin! Men vattnet var iskallt..

Själva fotbollen gick väl sådär. Vi hamnade i b-slutspel men surade inte för det, utan bestämde oss istället för att vinna det. Vi lyckades väl lite sådär eftersom vi åkte ur på straffar i semin. Haha, dom gjorde 1-0 i 2x5-minutersförlängningen, och Manda lyckades göra 1-1 med cirka 20 sekunder kvar. Men som sagt så torskade vi men efter att vi alla hade duschat and so on så kändes det ändå helt okej.

Men nu så ska jag iväg och bada med Majsan, Elin och Milla. Vi hörs... när jag orkar nästa gång. mjao / frida

CAMILLA OCH PETTER, MY LOVES

KOM PRECIS HEM FRÅN SÖDERSTADION, PETTER ANDERSSON; JAG ÄLSKAR DIG.
MEN NU SKA JAG GÅ OCH TRÄFFA CAMILLA, ANNELI OCH ELINZOR.
CAMOMILLA MIN LILLA ÄLSKLING, HON SKA BERÄTTA MASSA SKVALLER OM HENNES TURKIET-FLÖRT. YIHA!
KYSS OCH GODNATT / frida

Packningsdax

Nu ska vi packa träningstrunken för en vecka framåt. Kläderna harjag redan packat - duktig som jag är.
Sen så behöver jag ju en necessär med lite pryttlar i (sorry, mammas ord) men det ska väl också bli lätt att fixa, även fast jag har typ fyra små necessärer som jag får ta istället för min stora fina som jag hittadegenomblöt inne på toaletten. CP-ELIN!
Såklart så erkänner hon inte, men jag vet att det var hon. Min rougeborste blev helt förstörd och allting blev jätteäckligt, men om jag har tur, så är det torr nu. We'll see, we'll see.

Men nu ska det packas, ciao! / frida

Kuckelimuck

Vaken! Ätit frukost! Ska snart träna! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
En gång till; YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
Det bidde ingen träning igår så det blir en idag. yesyeysyesyesyes! Och vet ni en yesyesyes-sak till?
Malin och Camilla har kommit hem! Det kommer bli dom två negrarna och jag.
Alla kommer bah YEEAAAH, SHAKE WHAT YA MAMA GAVE YA, BLACK GIRL! Och så går jag där bah, hmmmm.
Aja, jag får väl stå ut tills dom fjällar bort det, och när dom börjar klaga ska jag säga "ååh, staackars!" medans jag ler inombords! MOHAHAHA!
Eller.. okej, en sådan big deal är det nog inte, jag ska tycka synd om dom. Lite iallafall.

Men nu ska jag byta om till fuuutbollskläder, och sen ska jag plinga på den första negern, Malin.
Smell you later / frida

Jordgubbar och soksken

Jag sitter nu hemma hos pappa i köket där solen skiner in igenom fönstret och alla är så lyckliga. (?)
Fast solen gör att jag inte ser riktigt vad jag skriver så alla stavfel som jag vanligtvis brukar märka när jag läser igenom texten efteråt, kommer alltså inte att märkas, så dont blame me ifall det saknas någon bokstav här och var. Blame the sun! ..Eller något.
Men hur som helst så har jag anlänt till pappas lilla stuga med min ovanligt stora packning eftersom vi åker på måndag!
Det kommer bli jätteskoj och jag längtar ihjäl mig efter att få spela fotboll!
Men hur som helst, så ligger nu min packning uppe i mitt rum, och jag funderar på vad jag mer ska ha med mig. Det kommer ju att bli så jävla varmt, så tjocktröjor är ju inget man vill ha många med sig, så jag måste verkligen rota fram lite toppar. Det känns som om jag köper en massa toppar, men sen när jag ska leta fram en så finns det alldeles för lite att välja bland. Så, för Augustis månadspeng så ska jag alltså köpa lite söta toppar.
Så, som sagt, packningen står på rummet, och likaså gjorde en flaska som det stog jordgubbssaft på. - Ursäkta? Nog för att det brukar ligga skräp i mitt rum, men jordgubbssaft har jag inte druckit något.
Så jag går snällt ner med flaskan och innan jag häller ut den tänkte jag smaka lite, och jag lovar er, det var verkligen inte jordgubbssaft.
Härligt, farsan! Att ställa upp en flaska sprit på sin dotters rum är väl helt normalt, eller?
Hmm..
Men nu känner jag att detta inlägg har blivit tillräckligt långt, och eftersom jag nu är hemma hos pappa, med mobilen fortfarande hos Jenny och kameran hemma hos mamma, så blir det inga bilder. Sorry!

/ Frida 

Godermorgon, Lördag

Nu är jag vaken och vädret ser riktigt fint ut (!) så jag hoppas att det blir träning med skå idag. Jag få slå min far en pling, för om det blir träning så är det nog han som håller i den. Fråga mig inte varför, men han är faktiskt gammal skå-tränare. Innan vi började lira i BP, fast då tyckte han att det var taskigt att bara sluta som tränare i skå, så han fortsatte lite, och har väl troligen då bett om / blivit tillfrågad att hålla i en träning. Vi får se, vi får se.

Nu ska jag.. kolla på OC, sen ska jag äta frulle, och sen ska jag ta en dusch. Känns som om det var väldigt länge sen jag tvättade håret ?
Aja, det är dagens planer.
GLAD MIDSOMMAR! /  frida

Godnatt, folket

Eftersom vi flitigt har kollat på OC under regnperioderna på landet, så tänkte jag fortsätta med det, även fast jag är mitt uppe i Summerland, vilket jag hatar, för jag kan inte följa mer än ett program, då tappar jag bara bort mig och det slutar med att jag inte kollar på något utav programmen.
Så nu är det alltså dax för ett Frida-rekord. Satsa pengarna på Svenska spel och få 0.8 gånger pengarna om jag misslyckas. (?)

Aja, bye, datorn, hola Benjamin McKenzie / frida

-Sommarbild på mig och älskling som är borta vääldigt länge och som jag inte har hunnit ringa, men som jag troligtvis ringer imorgon.


Farväl Hagstugan

Okej, nu vet jag precis vad jag tycker om landet; Isolerat. Men mysigt. Riktigt mysigt.
Och som vanligt så glömdes kameran hemma, så inga fina landet-bilder får ni inte, vilket är mycket synd med tanke på hur fint vi gjorde det där. Vi klippte gräset och grenar och städade och höll på.
Gräsmattan blev feta gräsplanen, så ni som spelar Gothia; jag är inte ett dugg avundsjuk!
Men det var inte det enda roliga, det var också roligt att träffa kusinerna igen, och gamla Gunnar.
Gamla söta Gunnar. Han är nog min idol. Min idol och min gammelfarbror. Han har inga egna barn så mamma brukar hjälpa honom väldigt mycket och eftersom Hagstugan har gått i våran släkt i många år, så har Gunnar såklart bott där en gång i tiden och tycker därför att det är väldigt skönt att komma ut dit ibland.

Idag skjutsade vi honom till hans mammas, pappas och två brorsors grav, och där satt lilla Gunnar, som knappt orkar gå, på alla fyra och planterade rosor och ville absolut inte ha någon hjälp, och så konstaterade han att här, i denna grav ska han ligga tillsammans med Ivar och Lennart.
Vi får hoppas att det dröjer väldigt lång tid tills dess.

Dagarna på landet spenderades framför OC, i köket med kortspel, på gräsmattan med en fotboll, nere vid vattnet i bikini och så lärde vi Gunnar att säga "shobree", och gud så vi garvar när det ordet kommer ur hans tandlösa mun. Gulliga gamla Gunnar och härliga svenska sommar!

Och nu sitter min mamma här mitt emot mig och gråter.
- Du är så söt. Jag blir ju tårögd när jag kollar på dig! men nu får jag skärpa mig, för nu ska jag gå och handla. Ska vi ha fredagsgodis?
- Va? Vad är ditt fel, älskade mamma? ja, skärp dig, nu, aa, visst, fredagsgodis låter fint, hejdå!
Så nu sitter jag alltså här och väntar på fredagsgodis. Mums!
Och imorgon bär det av mot pappsen och mot Stina. Ska bli mysigt att vara där ett tag nu, känns som om det var länge sen. Länge sen som jag bodde där, alltså, för jag har ju vairt där på lite fika då och då. Höhö..

Men nu ska jag nog sätta mig och pilla med naglarna, smell u later, people! / frida

So long

Jag har ingen vidare koll på varken tid eller datum nu uder sommarlovet, men det gör det samma.
Men tack vare att allsång på skansen var igår, så kunde jag, med hjälp utav min kvicka hjärna, lista ut att det är onsdag idag, och det har iochförsig ingen betydelse, jag menar, vi hade ju stuckit till landet även om det var torsdag och.. Är det någon som fattar vad jag snackar om?
Aja, den som har lust får gärna anteckna det jag sa, men det är såklart frivilligt.
Nu åker vi till landet, och med en fotboll i bagageluckan tror jag att det blir riktigt trevligt.
Vi hörs på fredag / frida

Dagens sista

Klockan har tickat fort nu under kvällen och klockan är 23:40.
Jag har nu beslutat (blivit tvingad) att åka med till landet, och som vanligt göra det bästa utav situationen, så jag kommer alltså hem på fredag igen.
Fast jag kommer hinna skriva eftersom vi inte åker förrän vid lunchtid, så there is plenty of time, you see.
Men nu ska jag playa Summerland och som vanligt kolla tills dess att jag inte orkar koncentrera mig längre, vilket blir om sisådär två timmar, och då har jag hunnit bli kissnödig och mamma vaknar som vanligt utav mina lätta, fina steg till badrummet.
Hmm.. Jag kanske ska sluta kolla lite tidigare..

Vi hörs imorgon, puss / frida


Britney Spears

Jag, Anneli
och Elin satt på förmiddagen och kollade på Britney Spears på Youtube.
Och då börjar jag plötsligt undra om människan inte har några kompisar? Hon verkar iallafall inte ha några riktiga kompisar, för jag tycker att hon har gett alla, och då menar jag verkligen alla, klara besked om hur hon mår, och ändå så har folk låtit det fortsätta tills hon mår som hon gör idag. Eller gjorde, för jag tror att det har börjat gå lite bättre för henne nu på sista tiden.
Kolla här tillexempel;


Lyssna på det hon säger. Och sen så är det två videosar som det inte finns någon html-kod till, så jag länkar dom istället; Everytime & Lucky.
Vart är alla människor som ska ha brytt sig om henne? Vart är alla människor som ska ha sett till att allting slutade redan då hon säger att "the last couple of months have been kind of like a rollercoaster".
Och detta är bara sorgligt;

Hennes comeback! ..Eller?
Mimiken är den sämsta i världshistorien, hennes kroppsspråk bara skriker att hon vill komma därifrån, eller vad tycker ni? Hon ser jätteosäker och klumpig ut, och hon ser verkligen ut att önska att det snart är över. Lilla gumman.. Jag tror att hon gjorde sin comeback lite väl tidigt. Hon borde ha väntat tills hon är mer redo och säker i sig själv. Men jag hejar på henne,
det kommer att gå bra!

When sky is grey

Nu är jag hemma efter att ha sprungit över en kvarts mil. Visst låter det mycket? Men det är det inte, hehe, jag sprang 2.8 km och det var jobbigare än vad jag trodde. Lilla svaga jag.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och tvätta hela det smutsiga barr som jag har på skallen, och sedan ska jag ta det lugnt. Som vanligt. 8)

Och imorgon så har mamma bestämt att vi ska åka ut till landet tillsammans med min morbror och kusin.
NEJ TACK! Fast jag träffar såklart gärna morbror och kusin, men kan inte dom komma hit istället? Eller att vi åker till dom?
Jag pallar inte sitta isolerad där ute. Nu kom jag precis hem från Ljusterö, och då ska jag alltså nu åka till landet, och någon dag efter det att jag kommer hem så ska vi iväg till Danmark och efter det är det träningsläger i fem dagar, och sedan är det cup.
CAN SOMEONE GIVE ME A FUCKING BREAK?
 Det är sommarlov! Jag ska få göra precis det jag har lust med!
Och jag har lust att ligga på södran eller något liknande, inte långt ute i ingenstans där landet ligger.

Don't try to tell me what to do

Jag älskar den här låten.

Sommar


Wakiewakie!

Nu är jag vaken och solen lyser fint på himlen. Fast några moln ser jag också vilket är bra eftersom jag har lovat mig själv att springa idag, och är jobbigt när solen steker, så det är jag glad om jag slipper det.

Jag sitter just nu och pillar på det här programmet när man kan sminka sig själv och det, ni vet? Jag tog en bild typ klockan halv ett inatt, så ni kan ju föreställa er hur den ser ut, och nu har jag sminkat och fixat med den, och snacka om skillnad!

Så här blev skillnaden;


Haha, ja, är man rastlös så är man. Men nu tänkte jag gå inte till Majsan och Elin och kolla på OC.
Later / frida

Somrigt

Blommiga minikläningar med en jeansjacka över. Hur snyggt är det inte?
Här är några från asos som är både billiga och snygga;
45:$30:
$28:$25:

Bajenvinst!

Nu är jag hemma från Pappsen där jag såg Malmö förlora med 4-2. ALLA GARVAR!
Charlie Davis min lilla älskling var ju så underbar! Hans sista mål är att älska.
Jag hade också planerat att springa i spåret hemma hos pappa, men när jag kom tid så började matchen precis och när matchen avr slut så kollade jag tillsammans med min käre far på hotell i Vietnam.
(som jag alltid har trott hette Vietnamn)
Om jag inte har berättat det så ska vi, visserligen om väldigt länge, åka till Vietnam i tre hela veckor. och en dag!
Häärligt häärligt! Men som sagt så blir det inte av förrän om några många månader, då min far fyller 50 långa år.
Grattis till att ha orkat i vår hemska värld så länge, pappa.

Men nu ska man väl börja tänka på att sova. Eller, aa, ni vet. Summerland!
Godnatt, älsklingar!


Frida is home

Sådärja! Nu är jag hemma efter en solig dag på skansen. Vi hade riktigt trevligt och såg många söta djur som jag så gärna vill stoppa ner i väskan och ta hem. Bland annat dessa:

Underbara, eller hur? Tyvärr så har jag inga bilder, men underbarast utav allt var dom små fluffiga kaninungarna som var till salu. Ni anar inte hur gärna jag vill ha en kanin, så eftersom mamma nu sa nej så tänker jag sura ända till hon låter mig köpa två utav dom där fluffiga sakerna. Man måste nämnligen ha två eftersom dom är pardjur.
DUMMA MAMMA! jag tänker köpa en i smyg. Så deså.

Men nu blev jag trött och ska sätta på summerland. Måste se klart det snart så att jag kan börja kolla på OC säsong 2.
Jag är alltså väl förberedd om det helt plötsligt skulle bli en katastrofsommar.
Puss&kram / frida

Mot the skans!

Sådärja, klar att åka och såhär ska jag se ut;

Kjol från H&M, koftan är mammas och skorna är från Vagabond, o

Vaaakeeen!

Sådärja. Tio över tolv är klockan och jag har hunnit vakna till och stoppat i mig en skål med flingor.
Planerna för dagen är att dra till skansen med Majsan och syster (vi har inte råd med Gröna lund).
Bussen går vid 13.00 tror jag, så i'd better hurry!
Ni får dagens skansen-outfit sen.
kyssar / frida

Så jääävla piiinsaamt!

Jag borde sova nu, men nejdå, summerland ska playas och ögonen får vila sedan när jag inte längre orkar koncentrera mig på engelskan.
Sov gott, folket, så ses vi imorgon.

Och förresten, den här från allsång på skansen är ju så jävla klockren!

Back on track

Sådärja! Dålig update under dagen men det beror på att jag och syrran for till staden för att handla.
Jag inhandlade ett par brillor och en klänning.
Sen så mötte mammsen upp oss i brommaplan och vi for raka vägen hem till kusinerna Nilsson. Det var roligt attg träffa dom och vi hade det trevligt trevligt.
Och nu så ska jag se på Ice Age en tredje gång, inte för att jag har en sådan lust utan mest för att hela filmen är min mammas humor, och när hon garvar så kan jag garva åt ett skämt som jag har garvat färdigt åt för år sedan.
Hoppas det finns chips!
Godnattkyssar / frida


Detta är dagens outfit som bestod utav en tunika från Ohio, mammsens kofta från MQ och mammsens väska. Jag hade också ett par leggings och mina vita tygskor.


Och här har vi syster på tunnelbanan och så har vi mig som avnjuter en välförkänt glass i solen. Njammi!







Och slutligen dagens inköp från Topshop;


Godermorgon, molniga dag

Klockan är tio över tio och tro det eller ej, men jag är vaken!
Jag ligger och lyssnar på "jennie let me love you" med EMD. Och nej, det är inte för att det är sveriges tre snyggaste killar, utan för att den låten är bra. Helt sant.
Jag kommer jämt på mig själv med att gå och nynna på den.
Men sen så är jag också lite smått kär i Mattias.
Jag läste en intervju med dom förut, en intervju på två hela uppslag, och han sa ingeting på hela intervjun förutom när frågan "vad har ni för olika roller i gruppen?" ställdes i slutet någonstans, då svarade han "jag är nog den som är lite mer tillbakadragen",
Så sööööt!

Men nu ska jag föra över lite låtar till mp3n, bland annat Jennie let me love you, mohaha.
Hööres! / frida

En riktigt filmkväll

Klockan är 00.00 och jag ska strax sova. Efter att jag har druckit upp min o'boy och borstat mina tänder.
Jag har funderat på en sak. Mina vecka, som ska bli min slappvecka, vilket den troligtvis inte kommer att bli eftersom jag behöver typ en slappdag, och sen är jag fit for fight igen, men vem ska jag fightas med?
Camilla är i Turkiet, Malin är i Turkiet, Nico drar till Öland, alla pojkar sticker till Gothia cup (JÄTTEAVUNDSJUK) och jag är lämnad här. Lämnad att dö i ensamhet. (?)
Men jag för stå ut. Jag ska ut och springa mycket, (cp-fotbolls-uppehåll, så jag får dutta med bollar och springa i skogen.  På Ljusterö sprang jag faktiskt 4 km x 3. STOLT!) och så får jag prata i telefon och umgås med syrran min. Och Majsan! Hon är faktiskt hemma. Som klippan i stormen!
Ja, det finns alltså trots allt en del att göra. Finfint!

Nu under kvällen så har jag varit hos Nico, vi kollade på Step up (JAG ÄLSKAR DIG, CHANNING!) och Ice age2. Så jävla underbar!
Sen så kollade vi en snutt på OC (JAG ÄLSKAR ER ALLA) och sedan kom jag hem och kollade på Höök någonting. (JAG ÄLSKAR DIG, FREDDY)
Och nu ska jag väl lägga mig och kolla på summerland (JAG ÄLSKAR DEJ JESSE). Har saknar det så under veckan jag har varit borta!
Godnattkyssar/ frida

PS. Ni måste se minst halva videon. "i beliiive i caaan flyyy!"





Home, sweet home.

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Frida is back on track med en ny solbränna och en ny tröja. Mer än så blev det inte, fast jag blev kär i ett par skor som var på rean för 350 spänn, men eftersom jag bara har 200 kronor kvar utav min lilla månadspeng och det är mer än halva månaden kvar så kändes det inte aktuellt. (och tricket som går ut på att få mamma att köpa dom eftersom vi har samma storlek funkade inte.)
Men nu är jag alltså hemma och ska ta det så lugnt so det bara går och sen så åker jag till Danmark på måndag nästa vecka. Ska bli så roligt så!

Men nu ska jag strax över till bästa vännen som åker till Öland imorgon och stannar där i två långa veckor. Dumma unge!
Vi ska laga mat och ha det mys, så jag få ta med mig lite pengar så att vi kan köpa godis. Super!

vi hörs ikväll. kyss/ frida

(och min mobil glömdes, så inga bilder blev det från skärgårn (a). Den är hos Jenny, som är i norrland eller på Munsö eller något.. ¨får se när jag får den tillbaks.)

Farväl bloggen.. igen.

Gårdagen var supermysig, även fast jag glömde kameran. Jag, Vera, Jenny och Elin rodde ut med en liten båt och försökte grilla på en liten ö, inte speciellt lyckat, och kom sedan hem och sov på studsmattan. Jättemysigt (och trångt) var det!

Men nu sticker man till skärgårn för att göra.. ingeting. Det kommer nog att bli ganska tråkigt, men eftersom jag och mamma redan har grälat om det där så åker jag väl med. (även fast jag hatar att vara den som ger sig)
Men jag får göra det bästa av situationen.. i guess. Okej, nu låter jag väldigt neggi, det kommer säkert att bli mysigt om solen skiner. Då är det ju bara till att proppa in hörsnäckorna och pressa. (dock med solkräm eftersom jag läste i FRIDA att en tjej hade fått hudcancer efter att hon hade bränt sig. Och jag som aldrig brukar använda solkräm blev fett skraj!)

Men ni får ha det så bra så hörs vi om en vecka. Stay alive! / Frida

Expert på att rodna

Denna bok är skriven utav samma författare som "malin+rasmus=sant", Katarina von Bredow,  och så här står det på baksidan;
"När hennes mamma flyttar ihop med sin nya kärlek måste Natalie följa med ut på landet till en ny skola, med nya gäng som inte alls är som hennes gammla. På köpet får hon en ny bror, Jerker, spännande snygg, "en sextontaggare", säger tjejerna i klassen. Natalie dras in i hans trollkrets och märker hur känslorna sjuder och gnistrar i henne. Är hon kär? ÄR det så här det ska vara?"

Katarina Von Bredow är otroligt duktig på att skriva när det gäller kärlek och känslor överhuvudtaget. Man kommer fort in i boken och lär känna huvudpersonerna bra redan i början.
Den handlar alltså om hur det är att komma i en ny klass där det redan finns ett gäng och folk med status, hur det är att vara kär på riktigt och vad vänskap är.

Natalie råkar första dagen göra sig vän med klassens mobboffer, och det är absolut ingeting hon vill, så med dåligt samvete spelar hon elak och kommer, mycket tack vare hennes nya låtsasbror Jerker, in i gänget som anses vara coola, och hon blir faktiskt bra kompis med själva "ledaren", Ira. Men Natalie märker genast att något inte stämmer med Ira och hon funderar på om dom är tillräckligt bra kompisar för att hon ska våga lägga sig i.
Ute på landet på den nya gården så har hon också fått sin egen häst. Dreyra.
Men det som gör Natalie arg är att den "knarkande stalldrängen" Tomas verkar ha riktigt bra kontakt med hästen. Hennes häst.
Fast när alla sviker så märker hon att Tomas kanske inte är så dålig ändå?

Boken är riktigt bra och rekomenderas! Ciao / frida

Hemma från staaden


Nu är jag hemma och tänkte visa er vad jag har köpt, det blev faktiskt en del eftersom rean fortfarande håller på.
Yiiha!



Skor från Wedins, glasögon från Indiska, klänning - Gina, underkläder - gina och det söta ljusgula nagellacket kom från något litet stånd.
Jag köpte också nagellacksremover (anteckna!) och en vit bikiniunderdel.  - Alltid bra att ha!
Men nu ska jag käka och sedan röra mig mot Pennan nere i sommarstan. Mysmys!
<3/ frida


Sommarlunch

När det är så här varmt, så är man inte dugen på rykande makaroner och köttbullar, utan snarare på något kallt som kräm. Eller jordgubbar!

Njammi! Men nu åker jag in till stan, vi hörs sen.
Kärlek / frida

Dagens outfit


Kofta och skor tillhör mammsen,
Väskan är från märket Zack och köptes på vår lilla kemtvätt i centrum (!)
och ett vitt, vanligt linne från H&M

(det bidde en liten ändring på grund utav värmen)

Godermorgon

Shobree bloggen. Klockan är sisådär halv tolv och jag ska göra míg iordning så att jag kan ägna mycket tid åt reashoppingen.
jag kanske kan ge er en dagens outfit senare. Om ni har tur. :)

hjärtan / frida

23:23

"Upp med fötterna allihopa!!"
Den kör syrran hela tide och jag är grymt trött på det. Och så finns det som som säger att man får önska sig något, men det är ju också helt fel. Jag menar, ofta Gud (för det är väl han som står för alla önskningar?) slänger ut önskningar till alla i världen en gång i timmen. Det kan ju bara inte stämma.
..Om det är någon som inte förstår vad jag snackar om, så pratar jag om när klockan är, som nu, 23:23, eller 14:14, eller 12:12 osv.
Men hur som helst. Det börjar bli dags att sova.
Eller.. sova och sova. Renbädda (jag ligger just nu utan täcke och lakan) och sedan dö framför summerland.
Låter det inte som härliga planer?
Jo, för även om jag sov til 12 idag så börjar jag bli trött, så det där med renbäddning är jag inte så taggad på, men jaja.
Jag hinner iallafall få tillräckligt med sömn för att orka åka in till den stora staden imorgon, men som vanligt när jag kommer sent in och ska handla på rean så finna dte bara storlek XXL kvar iallting, men vi får se, kanske Gud vill ge mig lite tur imorgon.. (just för att jag är duktig och inte klämmer ur mig önskningar en gång i timmen)

Puss, älsklingar / frida

Bilder från tha laand


Vi hade iallafall tur med vädret

Nu är jag hemma och väljer mellan ljusrosa och rosa nagellack efter en tripp till landet som var fylld utav solsken och garv.
Även fast det kändes som om vi inte gjorde mer än åt och solade om dagarna som därför borde ha blivit väldigt långtråkiga, så gick dom tre dagarna väldigt fort och vi bestämde oss för att någon gång i sommar åka tillbaka och ha det mys långt bort ifrån civilisationen.

Dag 1 kommer jag inte ihåg riktigt vad vi gjorde. Men det var mycket traskande fram och tillbaka till den lilla badstranden så även om jag har stoppat i mig snacks och godis för en hel månad så rörde jag på mig en del också. Faktiskt.
Men vad jag kommer ihåg så var dag 1 inte helt molnfri, så vi fick skynda hem när det började regna nere vid stranden och myste sedan ner oss framför "harry potter och the vises sten", fast vi alla gillade nog "Rosa the movie bättre" (mobba oss inte för våra mogna filmval) pga av Freddy Åsblom. Vi satt alla och skrek när han kom inridande i början.
Haha, allvarligt: Hur jävla snygg får man vara?
Vi kom sedan ganska snabbt in på temat sex och Anneli gissade att Freddy var 92a och sedan gav hon sig på en gissning till och sa att Freddy var oskuld - på ett sätt.
Vi började alla garva och tro mig, det hade ni också gjort om ni hade hört hennes förklaring till hur man kan vara oskuld "på ett sätt". Haha, men det roligast var att hon själv trodde på det. Knepa hest!
Anneli är faktiskt ganska bra på att kläcka ur sig sköna kommentarer. Som när Nicolina sorgset berättade att hon ska vara på Öland i två veckor och att vi därför inte skulle kunna ses på så länge, så skriker Majsan (annelajsan majsan)
"oh my god! Då måste vi ta vara på dom veckorna!!"
Fast hon menade såklart att vi måste ta vara på veckorna som vi är tillsammans innan Piqo åker, och det håller jag med om.

Men nu är jag iallafall hemma och ska inte göra mer än att ta det lugnt. Tills i övermorgon - lördag, då jag åker igen. Visserligen tar man det lugnt på semester också, men jag känner mig nog som allra lugnast här på lilla Ekerö.
Ciao bellos and bellas / frida

Mot landet

Ja, nu är det dax för mig att sticka igen.
Det var så länge sen jag var på landet och det ska bli så mysigt!
Nu får ha det så jättebra, så skriva det på torsdag kväll och på fredag. (och på lördag åket jag igen..)
Sommarkänslor / frida

RSS 2.0